Štítky

Jak používat štítky

Štítky jsou personalizované tagy/značky, které lze připojit k úkolům, CRM případům a znalostním příspěvkům. Jsou umístěny v pravém postranním panelu, jak je znázorněno na obrázku níže. Štítky nejsou určeny pro citlivá data. Pokud je štítek vytvořen, bude k dispozici všude v systému. Chcete-li povolit štítky na úkolu, musí být v nastavení typů úkolů zaškrtnuto standardní pole „Štítky“ (Administrace » Typy úkolů » vyberte typ úkolu » Standardní pole).

Seznam všech vytvořených štítků lze otevřít přidáním „/easy_tags“ za název vaší domény, např. https://company.easyproject.com/easy_tags

Chcete-li přidat štítek k úkolu, CRM případu nebo znalostnímu příspěvku, kliknutím na ikonu plus/tužka vedle nápisu Štítky rozbalte možnosti. Do textového pole můžete buď zadat název existujícího štítku a vybrat jej ze seznamu, nebo vytvořit zcela nový štítek zadáním vlastního textového řetězce. Poté stiskněte klávesu "Enter". Konkrétní štítek se objeví níže v seznamu štítků pro tuto konkrétní entitu. Pro uložení změny klikněte na zelené tlačítko "Uložit". Pokud jste vytvořili a uložili nový štítek, objeví se v seznamu všech systémových štítků a příště ho můžete ze seznamu vybrat. Chcete-li štítek smazat, klikněte na ikonu koše vedle jeho názvu.

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.