Poznámky k verzi: 10.7.2

Toto si prosím přečtěte před upgradem na verzi platformy 10.7.2.

Problém hromadných úprav projektů s uživatelskými poli

Předtím:
Na seznamu projektů se při použití hromadné úpravy na projektech vyskytoval problém s uživatelskými poli, které nebylo možné upravit pomocí této metody (pokaždé se objevila chybová zpráva). Kromě toho docházelo během hromadné úpravy také k vizuálnímu problému v menu „Přejít na modul“.

Nyní:
Oba problémy opraveny. Změna uživatelských polí pomocí hromadné úpravy funguje správně. Vizuální problém v menu „Přejít na modul“ byl odstraněn.

Problém hromadných úprav projektů s uživatelskými poli s mnoha možnými hodnotami

Předtím:
Na seznamu projektů při použití hromadné úpravy projektového uživatelského pole s mnoha možnými hodnotami byla nabídka hodnot příliš dlouhá, takže některé hodnoty nebylo možné vybrat, pokud jich bylo příliš mnoho.

Nyní:
Opraveno. Pokud je ve uživatelském poli příliš mnoho možných hodnot, zobrazí se v nabídce posuvník pro rychlý pohyb nahoru a dolů.

Domovská stránka projektu - symbol šipky pro změnu šířky výstupu

Předtím:
Při použití kompaktního designového motivu a pokusu změnit šířku výstupu na domovské stránce projektu se symbol šipky objevil uvnitř výstupu namísto vně, což byla chyba designu.

Nyní:
Opraveno. Symbol šipky pro změnu šířky výstupu se objeví mimo tento výstup.

Postranní panel - celkový počet aktivit

Předtím:
Celový počet nových aktivit zobrazených v červeném kruhu nad ikonou aktivity v pravém postranním panelu byl někdy kvůli chybě v designu umístěn příliš daleko od této ikony.

Nyní:
Opraveno. Červený kruh s číslem je umístěn správně nad ikonou.

Odsazení textu v nastavení členů projektu

Předtím:
Text „Tito uživatelé jsou členy na základě své vestavěné role“ v nastavení členů projektu byl umístěn příliš blízko nad ním umístěné tabulky.

Nyní:
Opraveno. Text je umístěn s větším odsazením od nad ním umístěné tabulky.

Nelze vytvořit projekt ze šablony

Předtím:
Chybová zpráva „Projekt se nepodařilo vytvořit: Nadřazený projekt je neplatný“ se objevila v následující situaci: Byl vytvořen hlavní projekt a na něm byly vytvořeny 2 podprojekty - z této struktury byla vytvořena šablona. Pokud jste chtěli vytvořit projekt ze šablony pomocí hlavního projektu, projekt nešlo vytvořit.

Nyní:
Opraveno. Projekt lze vytvořit ve výše popsané situaci.

Zobrazení více komentářů na úkolech zničí zvýraznění syntaxe

Předtím:
Po kliknutí na „Zobrazit více komentářů“ na úkolu byla zvýrazněná syntaxe ztracena (celá syntaxe se zobrazila jednotně červenou barvou). Po obnovení stránky se zvýrazněná syntaxe znovu zobrazila, ale opět se nezobrazily všechny komentáře. Nebylo tedy možné současně zobrazit všechny komentáře i zvýrazněnou syntaxi.

Nyní:
Opraveno. Je možné současně zobrazit všechny komentáře a zvýrazněnou syntaxi.

Symbol šipky v nabídce hromadných úprav projektu

Předtím:
V nabídce hromadných úprav projektu byl symbol šipky umístěn mimo tuto nabídku, což byla chyba designu.

Nyní:
Opraveno. Symbol šipky je v nabídce umístěn správně.

Kopírovat projekt -> podprojekt: chyba „Nadřazený projekt je neplatný“

Předtím:
Vytvoření kopie projektu, jehož je uživatel členem, a jeho uložení jako podprojektu nefungovalo a objevila se chybová zpráva „Nadřazený projekt je neplatný“.

Nyní:
Opraveno. Vytvoření kopie projektu, jehož je uživatel členem, a jeho uložení jako podprojektu, funguje správně pro zmíněného uživatele.

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.