Jak používat RSS feed (ATOM link)

Jak používat RSS feed (ATOM link)

Obecně je RSS (Rich Site Summary) formátem pro pravidelný odběr novinek a aktualizací webových stránek. Spousta zpravodajských portálů, webových blogů a dalších online vydavatelů syndikuje obsah pomocí RSS kanálu všem zájemcům. V Easy Projectu máte k dispozici následující RSS možnosti. 

1. Export seznamu úkolů - zkopírujte ATOM link (v pravém dolním rohu vedle nabídky exportu) u kteréhokoliv filtrovaného seznamu a link vložte do RSS čtečky. Bude zobrazovat aktualizovaný seznam úkolů podle nastaveného filtru. 

2. Export náhledu úkolu (detail) - zkopírujte ATOM link (v pravém dolním rohu vedle nabídky exportu) a vložte link do RSS čtečky. Bude zobrazovat aktualizace vybraného úkolu. 

Jak získat RSS čtečku

RSS čtečku si můžete instalovat jako doplňkový plugin do svého webového porhlížeče. Například pro Chrome si otevřete Web Store a napište "RSS" do vyhledávacího pole. Pak si vyberte jednu z nabídek seznamu rozšíření.

Jakmile máte RSS čtečku instalovanou a kliknete na ATOM link v Easy Projectu, otevře se vám následující okno (nebo podobné okno) s tlačítkem "Odebírat", a linkem - ten zkopírujete a přímo vložíte do RSS čtečky, stejně jako na následujícím obrázku.

Takže pokud se v Easy Projectu například přihlásíme k odběru novinek u seznamu úkolů, bude RSS feed vypadat takto:

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.