Avatary a gravatary

Avatar je profilový obrázek, který můžete nahrát ke každému uživateli v Easy Projectu. Jděte do Administrace > Uživatelé > u vybraného účtu klikněte na pravé zelené menu a vyberte Upravit > Avatar

Avatary se využívají pro snazší a rychlejší rozpoznání uživatele, jako doplňkový rozpoznávací znak u jména. Jsou podporovány formáty jp(e)g, png, gif, bmp. Pokud u uživatele není nahrán vlastní avatar, pak se zobrazuje defaultní logo. Tento úvodní obrázek nelze upravovat. 

Avatary se zobrazují u všech seznamů uživatelů, jako například v přehledu uživatelských kategorií, v seznamu úkolů s autory či pracovníky, na Scrum/Kanban nástěnkách (kde jsou zobrazeni uživatelé) a podobně. 

Společně s avatary Easy Project také podporuje gravatary, což jsou globálně rozpoznatelné avatary. Gravatary mohou být aktivovány v Administraci > Nastavení > Zobrazení > Výchozí Gravatar (aktivně zaškrtnout Použít uživatelské ikony Gravatar). Jakmile gravatary aktivujete, původní avatar už se nezobrazuje a uživatelům jsou náhodně přiděleny gravatary z vybrané tématické skupiny.

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.