Projektové zprávy

Je důležité, aby o všech zásadních změnách, provedených v projektu, byly zároveň posílány oficiální zprávy od vlastníků projektu. Bez modulu Projektové zprávy by ani Easy Project nebyl dobrým poskytovatelem projektového řešení. Pokud si aktivujete tento modul, najdete v projektovém menu samostatnou záložku Zprávy.

V této záložce najdete seznam všech zpráv z celého projektu. Pro příjem těchto zpráv klikněte na odkaz "Spolupracovat" v pravém horním rohu. U projektu také můžete kliknout na Atom link a pro tyto zprávy využívat svou oblíbenou čtečku.

Pokud máte oprávnění pro Správu zpráv, také uvidíte tlačítko "Přidat zprávu". 

Kliknutím na tento odkaz se vám nad seznamem zpráv otevře následující formulář. Pro popis zprávy je k dispozici klasický HTML editor. 

Kliknete-li na titulek zprávy, budete přesměrováni na stránku se zprávami, jak vidíte na obrázku. Pokud máte oprávnění přidávat komentáře ke zprávám, budete mít na této stránce dostupnou možnost přidat nový komentář. Tímto odkazem si otevřete formulář pro vepsání textu, včetně formátování. Uživatelé s příslušným právem také mohou komentář smazat - ikonkou odpadkového koše vpravo. Chcete-li dostávat notifikace o nových komentářích, klikněte v kontextovém menu této stránky na tlačítko "Spolupracovat" (volba se změní na "Nespolupracovat"). Pokud jste autorem zprávy, její sledování vám bude nastaveno automaticky. Dále máte k dispozici odkazy na úpravu nebo smazání zprávy. 

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.